itulau_fanua

tala fou

Hitec Medical MDR aʻoaʻoga - Faʻamatalaga o Tuutuuga MDR

Meafaigaluega faafomai

E fa'asino i so'o se meafaigāluega, masini, mea faigaluega, software, implant, reagent, material, po'o isi mea e fa'aaogaina na'o pe fa'atasi e se gaosi oloa mo se tasi pe sili atu fa'apitoa fa'afoma'i i le tino o le tagata:

  • Su'esu'ega, puipuia, mata'ituina, vavalo, fa'ata'ita'iga, togafitiga po'o le fa'amagaloina o fa'ama'i;
  • Su'esu'ega, mata'ituina, togafitiga, toomaga, ma taui mo manu'a po'o le atoatoa;
  • Le su'esu'ega, suitulaga, ma le fa'atonutonuina o fa'ata'ita'i, fa'aletino, po'o faiga fa'ama'i po'o setete;
  • Tuuina atu faʻamatalaga e ala i suʻega in vitro o faʻataʻitaʻiga mai le tino o le tagata, e aofia ai totoga, toto, ma aano o mea foaʻi;
  • O lona aoga e masani lava ona maua e ala i le tino ma isi auala, ae le o le pharmacology, immunology, poʻo le metabolism, pe e ui lava o nei metotia o loʻo aʻafia ai, latou te faia se matafaioi fesoasoani;
  • Meafaigaluega e pulea poʻo faʻamoemoega lagolago
  • Fa'aaogā fa'apitoa mo le fa'amamā, fa'amama, po'o le fa'amama mea faigaluega.

Masini gaogao

So'o se masini e fa'agaoioia ose puna'oa e ese mai i le fa'alagolago i le tino o le tagata po'o le kalave, ma galue e ala i le suia o le mamafa o le malosi po'o le fa'aliliuina o le malosi.O masini e fa'aaogaina mo le fa'aliliuina o le malosi, vaila'au, po'o isi elemene i le va o masini gaogao ma gasegase e aunoa ma ni suiga taua e le tatau ona ta'ua o masini gaogao.

Mea fa'alavelave

So'o se masini e ulu i totonu o le tino o le tagata e ala i ala masani po'o luga.

Fa'asologa o fa'asologa

O se tuufaatasiga o oloa ua afifiina faatasi ma maketiina mo faamoemoega faapitoa faafomai.

Tufuga

O se tagata fa'ale-natura po'o se tagata fa'aletulafono na te gaosia pe toe fa'afouina atoa se masini po'o se masini ua mamanuina, gaosia, pe toe fa'afouina atoa ma fa'atau atu le masini i lalo o lona igoa po'o se fa'ailoga.

Toe fa'aleleia atoatoa

Faʻavae i luga o le faʻamatalaga a le kamupani gaosi oloa, e faʻatatau i le toe faʻaleleia atoatoa o masini na tuʻuina i luga o le maketi pe faʻaaogaina, poʻo le faʻaogaina o masini faʻaaogaina e gaosia ai masini fou e tausisia ai lenei tulafono faatonutonu ma tuʻuina atu i masini toe faʻaleleia se olaga fou. 

Sui Fa'atagaina

So'o se tagata fa'ale-natura po'o se tagata fa'aletulafono ua fa'ailoaina i totonu o le EU na te mauaina ma talia le fa'atagaga tusitusia mai se tagata gaosi oloa o lo'o i fafo atu o le EU e faia uma gaioiga e fai ma sui o le gaosiga e tusa ai ma noataga ua tu'uina atu e lenei Tulafono Fa'atonu i le gaosiga.

Tagata fa'aulufale mai

So'o se tagata fa'ale-natura pe fa'aletulafono e fa'ailoaina i totonu o le Iuni a Europa o lo'o tu'uina masini mai atunu'u lona tolu ile maketi a le EU.

Fa'asoa

So'o se tagata fa'ale-natura po'o se tagata fa'aletulafono i totonu o le fa'atau oloa, e ese mai i le gaosiga po'o le fa'aulufale mai, e mafai ona tu'u le masini i luga o le maketi se'ia fa'aaoga.

Fa'ailoga Tulaga Fa'apitoa (UDI)

O se fa'asologa o mata'itusi fa'anumera po'o le alphanumeric na faia e ala i fa'amatalaga fa'ava-o-malo e iloagofie ai masini ma fa'asologa fa'asologa, e mafai ai ona fa'amaonia manino o masini fa'apitoa i luga o le maketi.

 


Taimi meli: Nov-28-2023