itulau_fanua

tala fou

O fefa'ataua'iga i fafo a Saina ua fa'amoemoe e tatalia lu'itau e tula'i mai i le lavelave o le si'osi'omaga o le lalolagi ma fa'aalia le malosi manumalo e fa'amalosia ai le fa'atupulaia o le tamaoaiga o le atunu'u i le afa lona lua o lenei tausaga, na ta'ua ai e le au ofisa ma le au su'esu'e i le Aso Tofi.

Na latou unaʻia foʻi le tele o lagolago faʻavae e faʻafetaui ai le faʻavaivaia o manaʻoga mai fafo ma lamatiaga e ono tulaʻi mai, ona o loʻo faʻagasolo pea le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, o loʻo faʻaaogaina e le tele o tamaoaiga o tamaoaiga faiga faʻavae, ma le tele o mea e faʻateleina ai le le mautu ma le le mautonu.

I le afa muamua o le 2023, o fefaʻatauaiga a Saina i fafo na oʻo atu i le 20.1 trillion yuan ($ 2.8 trillion), i luga ole 2.1 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, faʻamatalaga mai le General Administration of Customs na faʻaalia.

I tala tala, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga mai fafo na oʻo mai i le $ 2.92 miliona i le vaitaimi, i lalo 4.7 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

E ui o atugaluga ua laga e uiga i le tuputupu aʻe o fefaʻatauaiga i fafo a Saina, Lyu Daliang, le faʻatonu sili o le pulega o fuainumera fuainumera ma auʻiliʻili matagaluega, fai mai o loʻo tumau pea le mautinoa o le malo i le tulaga mautu atoa o le vaega.O lenei talitonuga o loʻo lagolagoina e faʻamaoniga lelei e pei o faitauga lona lua-kuata, faʻapea foʻi ma le faʻatupulaia o loʻo matauina i luga o le kuata-i-kuata poʻo le masina-i-masina i faʻamaumauga mo Me ma Iuni.

Na taʻua e Lyu, o le aʻafiaga faʻaopoopo o le tautinoga le maluelue a Saina i le tatala ma ana taumafaiga faʻamalosi e faʻalauteleina le tamaoaiga faʻavaomalo ma fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga o loʻo faʻaalia nei, e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe o le tamaoaiga ma le mautu o fefaʻatauaʻiga i fafo i le tulaga ma le fausaga.

“O le taimi muamua lenei i le tala faasolopito ua sili atu ai le tau o fefaʻatauaʻiga a Saina i fafo i le 20 trillion yuan i le afa tausaga," o lana tala lea, ma faʻamamafa ai e mafai e Saina ona faʻamalosia lana maketi ma faʻamautu lona tulaga o le atunuʻu tele fefaʻatauaʻiga oloa i le lalolagi. i le 2023.

Na valoia e Guan Tao, o le tamaoaiga sili o le lalolagi i le BOC International, o Saina e tusa ma le 5 pasene le faʻatupulaia o le GDP mo le tausaga atoa e mafai ona ausia e ala i le faʻatinoina o faiga faʻavae tau tupe ma le faʻaauau pea o le faʻatulagaina o fale gaosi oloa ma oloa gaosi oloa.

“O le mautu o le vaega o fefa'ataua'iga i fafo o lo'o i ai se sao taua i le fa'aosoina o le fa'atupulaia o le tamaoaiga fa'aletausaga a Saina," o le tala lea a Wu Haiping, le fa'atonu-sili o le matagaluega o galuega lautele a le GAC.

O le va'ava'ai atu i luma i le afa lona lua o le tausaga, o le fa'atuputeleina o le fa'atupuina o le tau fa'atau atu i fafo i le kuata lona tolu e foliga mai e tumau pea i se tulaga maualalo, ae o lo'o fa'amoemoeina le fa'atupuina o le aga'i i luga i le kuata lona fa, o le tala lea a Zheng Houcheng. , pule sili o le tamaoaiga i le Yingda Securities Co Ltd.

Fai mai Guan, mai le BOC International, Saina o le a manuia mai le tele o tulaga lelei i le vaeluaga i le umi.O le televave o atina'e ma le fa'atūlagaina o le atunu'u, fa'atasi ai ma le fa'atupulaia tele o ana maketi fa'aletupe a tagata, e saofagā i lona gafatia tele.

A o amata e Saina se vaitau o le tuputupu aʻe faʻafouina, o le faʻavaveina o le alualu i luma faatekinolosi ua faʻateleina le taua i le lagolagoina o se vaitaimi umi o le faʻalauteleina o le tamaoaiga, o le tala lea a Guan.O mea nei o loʻo faʻamaonia ai le taua tele o loʻo taoto i luma mo Saina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻauluina e le tolu oloa tetele faʻatekonolosi - maa o le la, maʻa lithium-ion ma taʻavale eletise - o le faʻatauina atu e Saina o oloa eletise eletise na siitia le 6.3 pasene i tausaga taʻitasi i le 6.66 miliona yuan i le afa muamua, faʻatatau mo le 58.2 pasene o ana oloa auina atu i fafo, na faaalia i faamaumauga a le Ofisa o Tiute.

A'o pa'ū le fefa'ataua'iga mai fafo o Saina i le 6 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 3.89 trillion yuan ia Iuni ma na pa'u'u i le 8.3 pasene le fa'atau atu i fafo i le 8.3 pasene, Zhou Maohua, o se tagata su'esu'e i le China Everbright Bank, fai mai le e tatau i le malo ona fa'aogaina ni fetuutuuna'iga sili atu ona fetu'una'i ma auala lagolago e fa'aitiitia ai fa'afitauli ma fa'alauiloa le fa'atuputupula'ia ma le soifua maloloina o fefa'ataua'iga i fafo e fai ma isi la'asaga.

Li Dawei, o se tagata suʻesuʻe i le Academy of Macroeconomic Research i Beijing, fai mai o le faʻaleleia atili o fefaʻatauaʻiga i fafo e faʻalagolago i le faʻamalosia o le faʻatauvaʻa autu o oloa auina atu i fafo ma sili atu ona faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau mai fafo.Na taʻua foi e Li e manaʻomia e Saina ona faʻavavevave le suiga ma le faʻaleleia o alamanuia e ala i le faʻalauiloaina o mea lanu meamata, numera ma atamai.

Wang Yongxiang, sui-peresitene o Zoomlion Heavy Industry Science and Technology Co, o Changsha, Hunan o loʻo faʻatautaia masini inisinia, fai mai o lana kamupani o le a faʻaaogaina se auala "go green" e faʻaitiitia ai le kaponi faʻamalama ma sefe i le tau o le suauu tiso. .O le tele o fale gaosi oloa i totonu o le atunuʻu ua faʻateleina le saoasaoa o le atinaʻeina o masini faufale eletise e faʻamautu ai le faʻateleina o sea i maketi i fafo, faʻaopoopo Wang.


Taimi meli: Iul-14-2023